vele soorten vloeren en tapijt Oldenzaal

Stoffeerder in Oldenzaal, Enschede of
Hengelo gezocht? Alex Roord staat
voor je klaar

Alex Roord is een stoffeerder en wij zijn gespecialiseerd in alle soorten stoffering.
We maken gebruik van de beste traditionele materialen en methoden.
Op deze manier verlenen we een professionele en eersteklas service
aan particuliere klanten, antiquairs en binnenhuisarchitecten.

Gestoffeerde interieurs op maat

Creëer en stoffeer interieurs op maat die perfect passen in elke kamer of in elk ontwerp. Bekleed bestaande interieurs opnieuw om verouderde en versleten interieurs om te toveren tot frisse en levendige (woon)ruimtes die passen in de meest elegante omgeving. Verander bestaande interieurs, en bekleed ze opnieuw. Alex Roord is een stoffeerder uit Twente,waar wij werken met het leggen van vloerbedekking, laminaat of vinyl, het ophangen van gordijnen, verzorgen van traprenovaties en meer.

Ons team van ervaren stoffeerders biedt de hoogste standaard in vakmanschap. Wij zorgen voor elk aspect van de renovatie van uw interieur: of het nu gaat om de restauratie voor het opnieuw bekleden, en zelfs het herstellen van aspecten van het oorspronkelijke materiaal.

Advies nodig of vragen over het proces van stofferen?

Heeft u vragen, bent u benieuwd naar het proces of bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden met betrekking tot afwerkingen? Ook dan staan wij voor u klaar.

U wilt een schitterend interieur, met alles op zijn plaats. De basis daarvoor is stoffering op maat. Welke materialen gaat u gebruiken? En hoe kunt u ervoor zorgen dat alle binnen elementen op elkaar afgestemd zijn? Wij zijn experts op dit gebied en helpen u graag om van uw huis een thuis te maken.

Wij hebben een ruime keuze aan hoogwaardig textiel in ons assortiment. Wij zorgen voor een passende stoffering voor uw huis of werkplek, en ook voor uw eigen smaak of gewenste stijl, in samenwerking met onze profs. U kunt rekenen op vakkundige hulp van onze interieurstoffeerders in Oldenzaal, Enschede of Hengelo. Bij Alex Roord denken we graag met u mee, hoe groot of klein ook, het eindresultaat zal van de hoogste kwaliteit zijn.

Van stoffeerder in Enschede tot stoffeerder in Hengelo en Oldenzaal

Onze professionele stoffeerders hebben een breed werkgebied. Wij werken als stoffeerder in heel Twente. Wij stofferen allerlei stoffen om aan jouw eisen en budget te voldoen, van traditioneel en conservatief tot meer eigentijds en modern van smaak. Wij kunnen wasbare stoffen aanbevelen voor praktische losse hoezen, helpen materialen te matchen met onze stalen service, en een brede keuze aan materiaal combineren met verschillende texturen.

Kwaliteit

Kwaliteit gegarandeerd

onze producten zijn van hoogwaardige
kwaliteit

Montage op locatie

Meten en monteren

onze eigen monteurs komen alles bij je thuis monteren

Garantie en nazorg

Garantie

ook staan wij garant voor de nazorg van onze producten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken

Stoffering op maat in Oldenzaal, Enschede en Hengelo

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden, prijzen, tijdschema’s, en, natuurlijk, materiaalkeuzes te bespreken. Want er zijn in de loop der jaren zoveel prachtige stoffen te verwerken geweest die wij u graag zouden willen laten zien en ervaren.

Ook kunt u een foto met afmetingen sturen. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van stof kunnen we vast een reeks mogelijkheden laten zien, en stalen bestellen zodat u thuis de kleuren kunt vergelijken, en dan de stof bestellen.

Wij verzorgen herstel en restauratie van alle huishoudelijke elementen, en ook ontwerpen op maat in Oldenzaal, Enschede en Hengelo. Onze interieurdeskundige zal samen met u de mogelijkheden in uw huis bekijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Woongeluk Roord Oldenzaal

In onze winkel in Oldenzaal kunt u terecht voor alles op het gebied van interieurstoffering. Van pvc-vloer tot vloerbedekking, van behang tot muurverf en van overgordijnen tot jaloezieën en andere raambekleding.

In ons assortiment zijn niet alleen de laatste woontrends, maar ook andere stijlen vertegenwoordigd.

Openingstijden

Ma. 13:00 - 17:30 uurDi. 10:00 - 17:30 uurWo. 10:00 - 17:30 uurDo. 10:00 - 17:30 uurVr. 10:00 - 17:30 uurZa. 10:00 - 17:00 uurZo. Gesloten