PVC vloer oldenzaal

Riviera Maison in Oldenzaal,
Enschede en Hengelo: Tijdloze Elegantie
voor Jouw Interieur

Als je op zoek bent naar verfijnde interieurdecoratie van de hoogste kwaliteit,
dan is Riviera Maison de naam die je moet onthouden. Met Alex Roord in Oldenzaal, Enschede en Hengelo,
brengen we de tijdloze elegantie van Riviera Maison naar jouw deur.

Ontdek en beleef Riviera Maison

Riviera Maison staat bekend om zijn unieke mix van stijlvolle, eigentijdse ontwerpen en klassieke elegantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige meubels, verlichting, woonaccessoires, of serviesgoed, onze collectie biedt een overvloed aan keuzes om aan jouw interieurbehoeften te voldoen.

Onze winkel in Oldenzaal biedt jou een ongeëvenaarde winkelervaring. Wandel door de prachtig collectie in de showroom en laat je inspireren door de harmonie van kleuren en materialen. Onze interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte items voor jouw huis.

Kwaliteit en Ambacht

Riviera Maison staat synoniem voor vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. De collecties worden met zorg vervaardigd uit de beste materialen en met oog voor detail. Hiermee wordt er gestreefd naar duurzaamheid en tijdloze ontwerpen die jarenlang meegaan.

Riviera Maison in Oldenzaal, Enschede en Hengelo

Of je nu in Oldenzaal, Enschede of Hengelo woont, wij leveren Riviera Maison door heel Twente. Allemaal om jou te voorzien van de meest stijlvolle en verfijnde interieuritems. Wij begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl, en we staan klaar om je te helpen bij het creëren van een ruimte waar je trots op kunt zijn.

Kwaliteit

Kwaliteit gegarandeerd

onze producten zijn van hoogwaardige
kwaliteit

Montage op locatie

Meten en monteren

onze eigen monteurs komen alles bij je thuis monteren

Garantie en nazorg

Garantie

ook staan wij garant voor de nazorg van onze producten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken

Bezoek Onze Winkel

Breng een bezoek aan onze winkel in Oldenzaal, Enschede en Hengelo en dompel jezelf onder in de wereld van tijdloze elegantie en verfijning. Ontdek de perfecte items om jouw huis te transformeren in een oase van stijl en comfort.

Kies voor Alex Roord in Oldenzaal voor Riviera Maison, voor de ultieme interieurbeleving in Oldenzaal, Enschede en Hengelo. Verfraai jouw huis met tijdloze elegantie en ontdek waarom Riviera Maison synoniem staat voor verfijning.

Woongeluk Roord Oldenzaal

In onze winkel in Oldenzaal kunt u terecht voor alles op het gebied van interieurstoffering. Van pvc-vloer tot vloerbedekking, van behang tot muurverf en van overgordijnen tot jaloezieën en andere raambekleding.

In ons assortiment zijn niet alleen de laatste woontrends, maar ook andere stijlen vertegenwoordigd.

Openingstijden

Ma. 13:00 - 17:30 uurDi. 10:00 - 17:30 uurWo. 10:00 - 17:30 uurDo. 10:00 - 17:30 uurVr. 10:00 - 17:30 uurZa. 10:00 - 17:00 uurZo. Gesloten