Uw partner in projectstoffering

BETROUWBAAR & BETROKKEN

Als partner in projectstoffering ondersteunt Alex Roord u met vakkundig advies, een strakke planning, tijdige levering en vakkundige montage. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat belangrijk is voor u en uw bedrijf. Desgewenst nemen wij de gehele projectbegeleiding op ons.

 

 

 

UITSTRALING ÉN VEILIGHEID
De stoffering van uw bedrijf is medebepalend voor de uitstraling en het effect ervan op de medewerkers en bezoekende klanten. zeker zo belangrijk als de kleur- en dessinkeuze zijn de veiligheidseisen waaraan de vloer- en raambekleding in uw bedrijf moeten voldoen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de wet- en regelgeving hieromtrent en nemen wij dit mee in ons advies.

PROJECTBEGELEIDING DOOR ALEX ROORD
Om uw interieurproject soepel te laten verlopen en de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen, kunnen wij de gehele projectbegeleiding op ons nemen, zo heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

MAAK EEN AFSPRAAK
Wilt u uw bedrijfs- of kantoorruimte laten (her)stofferen? in onze speciaal hiervoor ingerichte spreekkamer en showroom luisteren wij graag naar uw wensen en eisen, denken we met u mee en informeren we u over de zaken als de levensduur van de materialen en de veiligheid. De aanwezige stalen helpen om ons een goed beeld te vormen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen dan kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen kunt u ons bellen voor een afspraak. T: 0541 – 53 47 04

Gerealiseerde projecten Projectstoffering

Hier ziet u enkele afbeeldingen van door ons gerealiseerde projecten.Met vriendelijke groet, Alex Roord

Met vriendelijke groet, Alex Roord

Onze merken

Om u kwaliteit te kunnen garanderen, zijn we selectief in de merken waarmee we werken.

Contact

Neem gerust contact op voor het maken van

een afspraak bij ons of bij u aan de zaak.

Alex Roord Projectstoffering
Nijverheidsstraat 54
7575 BK Oldenzaal
Twente Overijssel
T: +31 (0)541 – 53 47 04
F: +31 (0)541 – 53 47 03
E: info@alexroord.nl

 

Cookiebeleid Alex Roord