gordijnen in elke soort denkbaar

Luxaflex bij Alex Roord in Oldenzaal
Enschede en Hengelo

Ben je op zoek naar hoogwaardige Luxaflex raambekleding in de regio Overijssel nabij Hengelo? Zoek niet verder dan Alex Roord in Oldenzaal.
Wij zijn jouw gepassioneerde interieurzaak, en we staan zowel klaar voor particulieren als bedrijven.
Ons team van interieurontwerpers, adviseurs, monteurs en stoffeerders is er om aan jouw wensen te voldoen.

Uitgebreide Luxaflex Collectie en maatwerk in Oldenzaal

Bij Alex Roord vind je een uitgebreide collectie Luxaflex raambekleding die jouw interieur verfraait en jouw privacy beschermt. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, duettes, horizontale jaloezieën of verticale lamellen, wij bieden een ruime keuze aan stijlen, kleuren en materialen om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Wij begrijpen dat elk interieur uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect passen bij de afmetingen en de esthetiek van jouw ruimte. Dit garandeert niet alleen een naadloze integratie, maar ook een verbluffend visueel resultaat.

Innovatieve Technologieën

Bij Alex Roord gaan stijl en functionaliteit hand in hand. We blijven up-to-date met de nieuwste technologieën, zoals PowerView® Motorisatie, waarmee je jouw raambekleding eenvoudig kunt bedienen met een afstandsbediening of jouw smartphone. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook energiebesparing en extra veiligheid.

Energie-efficiëntie en Duurzaamheid

Bij Alex Roord hebben we oog voor duurzaamheid. Veel van onze Luxaflex-producten zijn ontworpen om energie-efficiëntie te bevorderen, wat zowel goed is voor jouw portemonnee als voor het milieu. We maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en dragen bij aan een groenere toekomst.

Kwaliteit

Kwaliteit gegarandeerd

onze producten zijn van hoogwaardige
kwaliteit

Montage op locatie

Meten en monteren

onze eigen monteurs komen alles bij je thuis monteren

Garantie en nazorg

Garantie

ook staan wij garant voor de nazorg van onze producten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken

Bezoek Onze Winkel

We nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken, waar je tussen behang, vloeren en kleurstalen kunt snuffelen. Het assortiment stoffen zal je zeker verrassen. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar, van het verstrekken van interieuradvies tot het professioneel leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service waar Alex Roord bekend om staat.

Kies voor Alex Roord voor Luxaflex raambekleding die aan al jouw behoeften voldoet en jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Wij zijn jouw partner in stijl en comfort.

Woongeluk Roord Oldenzaal

In onze winkel in Oldenzaal kunt u terecht voor alles op het gebied van interieurstoffering. Van pvc-vloer tot vloerbedekking, van behang tot muurverf en van overgordijnen tot jaloezieën en andere raambekleding.

In ons assortiment zijn niet alleen de laatste woontrends, maar ook andere stijlen vertegenwoordigd.

Openingstijden

Ma. 13:00 - 17:30 uurDi. 10:00 - 17:30 uurWo. 10:00 - 17:30 uurDo. 10:00 - 17:30 uurVr. 10:00 - 17:30 uurZa. 10:00 - 17:00 uurZo. Gesloten